Suspensió del servei de metro a la línia 5 entre Cornellà Centre i Can Boixeres durant nou dies

TMB0125 de novembre del 2016
Del 3 a l’11 de desembre el trajecte afectat es cobrirà amb un bus especial, mentre TMB hi executa obres de millora de la infraestructura.

Des de dissabte vinent, 3 de desembre, fins al diumenge 11 de desembre (tots dos inclosos), el servei de metro quedarà interromput parcialment a la línia 5 entre les estacions de Cornellà Centre i Can Boixeres per unes obres de millora que durà a terme Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). La resta de la línia 5, entre Can Boixeres i Vall d’Hebron, funcionarà amb normalitat.

L’alteració del servei en aquestes línies s’ha planificat per a aquests dies del pont de primers de desembre tenint en compte la voluntat de minimitzar les afectacions als viatgers, atès que són dies de més baixa demanda de mobilitat urbana.

Durant el tall parcial programat al tram de la línia 5, de 2,4 quilòmetres de longitud, es renovarà l’aparell de via de tipus diagonal de Cornellà Centre, un dispositiu que permet el canvi de via dels trens al terminal de la línia i que ha arribat al final de la seva vida útil després de 33 anys en servei. També s’aprofitarà per renovar 386 metres de via simple en aquest tram.

Per minimitzar les molèsties i facilitar la mobilitat durant la interrupció del servei, TMB habilitarà un servei d’autobusos llançadora que cobrirà el tram afectat entre Cornellà Centre i Can Boixeres amb el mateix horari del metro.