FGC i el Centre Excursionista de Catalunya promouen el combinat tren i excursionisme

fgc22* Les dues entitats s’han unit per impulsar l’activitat física i l’acostament al medi ambient.
* Els bitllets combinats inclouen el desplaçament amb Ferrocarrils, excursions al Parc de Collserola, al parc de Montjuïc i a Montserrat.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i el Centre Excursionista de Catalunya han signat un conveni de col·laboració per impulsar l’activitat física, l’excursionisme i l’acostament al medi natural i la cultura mitjançant nous bitllets combinats de Turistren.

Els nous tiquets inclouen els viatges d’anada i tornada al punt on s’inicia l’activitat i un servei de guia per a realitzar diferents excursions. Les rutes ludicoformatives tenen lloc als parcs de Collserola i de Montjuïc, i a la muntanya i el monestir de Montserrat.

Per tal d’adquirir els bitllets combinats, els grups d’un mínim de 10 persones han de fer una reserva prèvia al Centre d’Atenció al Client d’FGC, tant col·lectius escolars com públic general.

Diferents destins per a fer excursions
D’aquesta manera, els viatgers disposen de diferents opcions de bitllets combinats per a poder realitzar excursions, sempre arribant a l’indret escollit amb Ferrocarrils i amb preus especials per a grups escolars:

· Combinat Excursionisme Collserola: inclou bitllet d’anada i tornada amb FGC fins a l’estació de Baixador de Vallvidrera i l’activitat excursionista guiada al Parc de Collserola.
· Combinat Cursa Orientació Collserola: inclou bitllet d’anada i tornada amb FGC fins a l’estació de Baixador de Vallvidrera i l’activitat ludicoformativa al Parc de Collserola.
· Combinat Cursa Orientació Montjuïc: inclou bitllet d’anada i tornada amb FGC fins a l’estació de Pl. Espanya i l’activitat ludicoformativa al parc de Montjuïc.
· Combinat Montserrat 360º: inclou un bitllet d’anada i tornada fins a l’estació de Monistrol, un bitllet d’anada i tornada amb el Cremallera de Montserrat, bitllets pels funiculars de la Santa Cova i Sant Joan, i l’activitat ludicoformativa guiada a la muntanya i monestir de Montserrat.

Turistren, turisme de proximitat amb FGC
FGC promou el respecte i el gaudir de la natura gràcies als bitllets combinats de Turistren, mitjançant els quals Ferrocarrils apropa els viatgers als punts d’interès turístic i cultural propers a les estacions i potencia així l’oferta de lleure associada a la xarxa.

L’oferta associada a Turistren inclou tot un seguit de bitllets combinats per arribar amb FGC a les estacions de destí, desplaçar-se amb autobús i visitar museus, espais arquitectònics i d’un gran valor històric o diferents espais de lleure, com per exemple la Colònia Güell, el recinte de Catalunya en Miniatura, el Museu de la Pell d’Igualada, el mNACTEC de Terrassa o el Monestir de Sant Cugat.

Més informació: www.turistren.cat.