Afectacions al servei de l’L7 d’FGC per obres de millora de l’accessibilitat del Putxet

TerritoriSostenibilitat02/12/2016. Des de demà i fins a l’11 de desembre els trens en direcció Plaça Catalunya no s’aturaran a l’estació del Putxet.

L’edicle de la plaça de Joaquim Folguera estarà tancat durant la interrupció de la circulació.

Les obres de millora de l’accessibilitat a l’estació d’FGC del Putxet comportaran afectacions al servei de l’L7 a partir de demà, 3 de desembre, fins a l’11 de desembre. Durant aquest període, els trens en direcció Plaça Catalunya no s’aturaran en aquesta estació i l’edicle de la plaça Joaquim Folguera estarà tancat.

L’alteració al servei s’iniciarà a les 00,30 hores del 3 de desembre i finalitzaran a les 23,30 hores de l’11 de desembre. Estarà en servei l’andana en sentit Tibidabo i l’accés del carrer Balmes. Cal recordar que el passadís que connecta les dues andanes està fora de servei.

Els clients que vulguin viatjar en transport públic des de Tibidabo fins al Putxet –el trajecte a peu és d’uns cinc minuts– podran fer-ho en autobús (línia V15 de TMB). Des del Putxet cap a qualsevol altra estació d’FGC, els usuaris poden dirigir-se a l’estació de Pàdua, a peu (cinc minuts) o en autobús també amb la V15.

Inversió d’1,4 milions d’euros
Des del maig passat, estan en execució les obres per adaptar l’estació del Putxet d’FGC, que consisteixen en l’ampliació de l’edicle de la plaça de Joaquim Folguera per fer possible la instal·lació d’un ascensor al seu interior. Aquest elevador connectarà amb el pas existent sobre les vies i amb l’andana descendent i s’instal·larà un segon ascensor per connectar l’altre extrem del pas superior amb l’andana ascendent. Les obres tenen un pressupost d’1,4 milions d’euros.