Renfe col·labora amb la cinquena Sansi de Sant Feliu de Llobregat

Rodalies Catalunya RenfeLa cursa es celebra el 13 de novembre
· Els participants a la cursa podran obtenir un bitllet gratuït d’anada i tornada des de qualsevol estació rodalia de Barcelona fins a Sant Feliu de Llobregat

Barcelona, 11 de novembre de 2016 (Renfe)
Rodalies de Catalunya col•labora aquest cap de setmana amb la celebració de la cursa atlètica de la Sansi Sant Feliu. Renfe i l’organització de la prova han arribat a un acord que permetrà bescanviar el tiquet comprovant de l’organització per un bitllet gratuït d’anada i tornada en tren.

Aquest diumenge 13 de novembre, la ciutat acull la celebració de la cinquena edició de la Sansi Sant Feliu “Ciutat de les Roses” que tindrà sortida a les 11.00h davant del pavelló Andrey Xepkin i recorrerà els carrers de Sant Feliu fins acabar a la pista d’atletisme de Les Grases.

Per poder disposar d’aquest bitllet, els participants, tant de la cursa de 5 quilòmetres com de la de 10 quilòmetres, hauran de presentar el tiquet bescanvi, que l’organització els entregarà en el moment de recollir l’acreditació o que es pot descarregar a la web de la cursa, a qualsevol de les estacions del servei de rodalia de Barcelona amb venda a taquilles el diumenge 13 de novembre abans de les 12.00 hores.

Els trens de la línia R4 (Sant Vicenç de Calders – Manresa per Vilafranca del Penedès) es converteixen en un mitjà de transport idoni per als desplaçaments dels esportistes fins a Sant Feliu de Llobregat. Els viatgers disposen de tres trens per hora durant els dies festius, amb un temps de trajecte de 20 minuts des de l’estació de Barcelona Plaça Catalunya.

Per a més informació dels serveis, els interessats poden dirigir-se a les estacions del serveis de rodalia de Barcelona, als telèfons 900 41 00 41 i al web www.rodaliesdecatalunya.cat així com a l’aplicació per a dispositius mòbils de Rodalies.