Renfe reforça amb 21.500 places addicionals els serveis AVE i Llarga Distància per l’1 de novembre

RenfeAVEPer viatjar del 28 d’octubre al 2 de novembre
· Els trens AVE del corredor Barcelona-Madrid comptarà amb més de 11.500 places de reforç.
· Entre Catalunya i Andalusia es posen en circulació vuit trens AVE especials per connectar amb Còrdova, Sevilla o Màlaga .

Barcelona, 27 d’octubre de 2016 (Renfe).
Amb motiu del festiu de Tots Sants, entre el 28 d’octubre i el 2 d’octubre Renfe ha programat un dispositiu de reforç especial amb un total de 21.543 places addicionals als trens d’Alta Velocitat i Llarga Distància que connecten Catalunya amb el centre, sud i llevant peninsular.

Del total de places de reforç, la majoria de reforços, 11.513, es concentren a les connexions amb Madrid on circularan 30 trens en doble composició, és a dir, duplicant el número de places habituals.

Pel que fa als reforços del corredor AVE que connecta Catalunya i Andalusia, Renfe posa en circulació vuit trens AVE especials entre ambdues comunitats. Amb la circulació d’aquests trens especials es sumaran més de 2.872 places a l’oferta habitual entre ambdues comunitats. D’aquesta manera, Renfe posa en servei vuit trens AVE diària que enllacen Barcelona amb Sevilla i Màlaga en aproximadament 5 hores i 30 minuts.

I a les connexions dels trens del Corredor mediterrani, Renfe ha programat un reforç de 7.158 places addicionals als trens de Llarga Distància que connecten amb Castelló, València, Alacant i Múrcia.

Per a més informació els clients poden consultar tots els horaris i serveis de Renfe a través del web renfe.com, a l’App Renfe Horarios i Renfe Ticket i a través del telèfon 902 320 320.