Territori i Sostenibilitat actualitza el cercador de rutes ‘Mou-te’ per adaptar-lo a tot tipus de dispositius mòbils

TerritoriSostenibilitatLa nova versió és més senzilla, usable i funcional i permet cercar rutes a partir d’adreces, parades, estacions i punts d’interès.
A més dels itineraris multimodals que combinen el transport públic i el privat, l’usuari pot cercar recorreguts sencers amb bicicleta o cotxe.

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha posat en funcionament una nova versió del cercador de rutes Mou-te que s’adapta a tots els dispositius mòbils, coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2016. És el que s’anomena una versió responsiva, és a dir, un disseny web que permet adaptar els continguts a qualsevol pantalla.

Aquesta versió, més àgil i senzilla, està pensada per oferir a l’usuari una forma més pràctica i intuïtiva de navegar pel Mou-te i poder-hi cercar rutes a partir d’adreces, parades, estacions i punts d’interès.

El Mou-te responsiu inclou, per primera vegada, trajectes sencers amb bicicleta i, fins i tot, amb vehicle privat. Aquesta darrera funcionalitat s’ha volgut incloure per donar a l’usuari opcions de mobilitat en aquells trajectes que no es poden realitzar fent servir exclusivament el transport públic amb un temps de trajecte acceptable. Consulteu el Mou-te responsiu a mou-te.gencat.cat.