Rodalies de Catalunya programa el Tren Fantàstic, un servei especial diari pel Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya

Rodalies Catalunya RenfeAquest tren especial des de la matinada del 7 al 8 d’octubre i fins el final del Festival amb sortida de Sitges a les 01.30 hores fins a Barcelona.

Els viatgers amb entrada per assistir a una projecció del Festival, podran gaudir d’un 30% de descompte en els serveis de Renfe.

Amb motiu de la celebració de la 49a edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, des de la matinada del 7 al 8 d’octubre i fins la matinada del 16 al 17 d’octubre, data final del Festival, Rodalies de Catalunya posa en funcionament un tren especial des de Sitges fins a Barcelona.

L’objectiu és facilitar els desplaçaments en el serveis ferroviaris pels assistents a aquesta important cita cultural i garantir la tornada un cop finalitzades les projeccions diàries i abans de las projeccions de matinada.

El Tren Fantàstic tindrà sortida des de Sitges a l’1.30 hores amb destinació Barcelona Sants i sense parades intermèdies. Per accedir a aquest tren nocturn no és necessari cap bitllet especial, sinó un dels títols de transport vàlids per a Rodalies de Catalunya.

A més, els viatgers que vulguin apropar-se fins a Sitges, compten també amb els serveis regulars de la línia R2 sud de Rodalies (Barcelona-Sant Vicenç de Calders, per Vilanova i la Geltrú) amb una freqüència de pas de 15 minuts de mitjana i un temps de viatge de 30 minuts.

Descompte del 30% en els desplaçament en Renfe
A més d’aquest reforç especial, els viatgers que s’apropin fins a Sitges en els serveis de Renfe (Rodalies de Catalunya, AVE i/o Llarga Distància), i tinguin comprada la seva entrada per assistir a alguna de les projeccions del Festival, podran gaudir d’un descompte del 30% en els seus bitllets de Renfe.

Per a més informació els viatgers poden dirigir-se a les estacions de Rodalies de Catalunya, al telèfon 900 41 00 41, així com a les pàgines web rodaliesdecatalunya.cat, www.renfe.com i sitgesfilmfestival.com així com a la aplicació per a dispositius mòbils de Rodalies.
Barcelona, 28 de setembre de 2016