Rodalies de Catalunya ofereix un bitllet combinat per a gaudir de l’obra ‘Avui No Sopem’

Rodalies Catalunya RenfeDurant la temporada de l’obra
· Aquesta obra es representa al Teatre Condal, a poca distància de les estacions de Barcelona Sants i Plaça Catalunya.
· El preu del bitllet combinat per assistir a aquest espectacle tren+entrada és de 20 euros.

Divendres, 23 de setembre de 2016 (Renfe)
Rodalies de Catalunya ofereix un bitllet combinat per a gaudir de l’obra de teatre ‘Avui No Sopem’. L’oferta inclou el viatge d’anada i tornada des de qualsevol estació del servei de rodalia de Barcelona fins a les estacions de Barcelona Sants o de Plaça de Catalunya.

L’espectacle, és una obra de Jordi Sánchez i Pep Anton Gómez,que explica la història d’una parella barcelonina que vol retirar-se a la masia del poble després de la jubilació per no acaben d’aconseguir-ho. Aquesta comèdia es representa al Teatre Condal ubicat a l’Avinguda Paral·lel a curta distància de l’estació de Plaça Catalunya i de Barcelona Sants. Els horaris de les funcions són de dimarts a divendres a les 20.30 hores, i dissabte, diumenge i festius a les 18.30 hores.

El preu del bitllet combinat per assistir a l’obra de teatre ’Avui No Sopem’ és de 20 euros, i inclou el bitllet d’anada i tornada en els serveis de rodalia i l’entrada a l’espectable.

Aquest bitllet combinat es pot adquirir als punts de venda habituals a les estacions de rodalia de Barcelona, així com a les màquines autovenda de les estacions. Les compres a taquilles permeten adquirir el bitllets anticipadament amb 15 dies d’antel·lació.

Per a més informació sobre aquests bitllets combinats i sobre la resta de productes comercials que ofereix Rodalies de Catalunya el clients disposen del número d’atenció al client 900 41 00 41 i el 902 320 320 així com informació a la pàgina www.rodaliesdecatalunya.cat i renfe.com.

Tota la informació sobre horaris i itineraris poden consultar-se a rodaliesdecatalunya.cat, renfe.com i a l’App de Rodalies