Rodalies de Catalunya. Les línies R2 nord, R3 i R4 canvien els horaris durant l’agost

Rodalies Catalunya RenfeFins el 26 d’agost
· Es modifiquen els horaris atenent a l’ important descens de la demanda que es produeix a l’estiu
· Rodalies manté l’oferta habitual a les línies de la costa i els regionals.

Entre l’1 i el 26 d’agost, Rodalies de Catalunya reajusta els seus serveis a les línies R2 nord (Barcelona-Maçanet per Granollers Centre), R3 (L’Hospitalet – Puigcerdà per Vic) i R4 (Sant Vicenç de Calders – Manresa per Martorell), tal i com es va fer l’estiu passat.

La nova oferta garantitza la mobilitat dels viatgers en aquestes línies atenent a l’important descens de clients que es produeix en aquests serveis durant aquestes dates. L’oferta es manté a les línies de la costa i als serveis regionals. Aquests serveis, que concentren la major part de la demanda estival disposen d’una àmplia oferta de productes combinats d’oci per desplaçar-se fins a parcs aquàtics, platjes o recintes temàtics.

Reforços cap de setmana R2 sud, R1 i RG1
Per a facilitar la mobilitat dels viatgers que volen gaudir de la platja, Renfe ha incrementat l’oferta del servei de rodalia a l’estació de Platja de Castelldefels de la línia R2 sud amb 17 trens més durant els caps de setmana i festius dels mesos de juny, juliol, agost i setembre.

A més s’ha augmentat l’oferta de serveis a les línia R1 i RG1. Durant els caps de setmana i festius, la línia RG1 amplia amb 6 noves freqüències la connexió entre Portbou i el Maresme. A més, fins el 18 de setembre, 6 trens de la línia R1 amplien el seu recorregut d’Arenys de Mar a Calella (Maresme) de dilluns a divendres.

Per a més informació els clients es poden adreçar als telèfons 900 41 00 41 i 902 320 320, o als web rodaliesdecatalunya.cat i www.renfe.com
Barcelona, 27 de juliol de 2016