Modificació específica del servei a la línia Barcelona-Vallès del 25 al 29 de juliol

FGC2G22/07/2016.  La línia L6 només circularà en hora punta i entre les estacions de Pl. Catalunya i Sarrià.
Els trens de les línies S1, S2, S5 i S55 s’aturaran a totes les estacions excepte en hora punta.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) modificarà el servei de les línies del Metro del Vallès entre el 25 de juliol i el 30 de setembre com a conseqüència de les obres d’adaptació per a les persones amb mobilitat reduïda a l’estació de Sarrià, així com altres actuacions de millora de la infraestructura.

Concretament la setmana vinent, entre el 25 i el 29 de juliol, els usuaris hauran de tenir en compte que:
· Els trens de la línia L6 (Reina Elisenda) circularan entre Pl. Catalunya i Sarrià només en hora punta.
· A la mateixa L6, se suprimirà la circulació de trens entre Sarrià i Reina Elisenda. Es recomana utilitzar les línies d’autobús de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) números 66 i 68 i el Nitbus N7.
Les línies S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell) s’aturaran a totes les estacions, excepte en hora punta.
·Les línies S5 (Rubí) i S55 (Universitat Autònoma) s’aturaran a totes les estacions excepte en hora punta.
·A les línies S1 i S2 les nits de divendres i de dissabte entre les 00.00 hores i les 02.30 hores, els trens només circularan entre les estacions de Sant Cugat i Terrassa o Sabadell. En el tram entre Pl. Catalunya i Sant Cugat, FGC oferirà servei substitutori amb autobús fins a les 02.30 hores, i es recomanaran serveis de transport alternatius.

Consulteu la resta d’afectacions a la línia Barcelona-Vallès
Les afectacions a la línia Barcelona-Vallès duraran fins el dia 30 de setembre. Durant aquest període totes les estacions romandran obertes durant tot l’horari de servei comercial (amb servei de trens o sense) per atendre els dubtes dels viatgers, que es poden adreçar als agents d’estacions o bé utilitzar els intèrfons d’informació.

Podeu consultar les característiques del servei del mes d’agost i del mes de setembre a www.fgc.cat/treballemperatu, al cercador web, a l’aplicació per a mòbils d’FGC i a les vitrines informatives de les estacions, així com trucant al telèfon d’atenció al client 012.