Renfe inicia les obres de millora de la estació de Premià de Mar

Rodalies Catalunya RenfeEn el marc del Pla de d’Estacions de Renfe per a rodalia de Barcelona.

· El proper dilluns comencen les actuacions que disposen d’un termini d’execució de 3 mesos i un pressupost de 157.943 euros.

Barcelona, 20 de maig de 2016 (Renfe).
El proper dilluns, Renfe iniciarà les obres de millora a l’estació de Premià de Mar que permetran millorar la mobilitat dels viatgers en aquesta terminal. Aquestes actuacions disposen d’un termini d’execució de 3 mesos i compten amb un pressupost d’ 157.943 euros.

Els principals treballs tenen com a objectiu millorar el flux de viatgers:

– Redistribució del vestíbul y dels controls d’accessos
– Nova sortida a l’exterior de l’estació per la part central
– Prolongació de la marquesina envidrada a la zona del final de l’escala mecànica

Diàriament, l’estació de Premià de Mar és utilitzada en dia laborable per 10.007 viatgers. Aquests clients disposen d’un total de 220 trens al dia, amb una freqüència d’un tren cada 6 minuts en hora punta , i un tren cada 10 minuts durant la resta de la jornada, per a desplaçar-se fins al centre de Barcelona en un temps de viatge de 31 minuts.

Pla d’estacions de Renfe per a rodalia de Barcelona
Aquestes millores a les estacions de rodalies s’emmarquen en el Pla d’estacions de Renfe per a rodalia de Barcelona. En total, Renfe invertirà prop de 100 milions d’euros en actuacions centrades principalment en la millora de l’accessibilitat, així com altres tasques de modernització de 39 estacions de la rodalia de Barcelona.