Transport públic per a la diada de Sant Jordi a Barcelona

TMB0120 d’abril del 2016
TMB recomana l’ús del metro en els desplaçaments al centre de la ciutat aquest dissabte

Amb motiu de la celebració de la diada de Sant Jordi a Barcelona, el proper dissabte, 23 d’abril, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana el metro per desplaçar-se fins als diferents actes que s’organitzen en aquesta tradicional jornada per tal de facilitar la mobilitat ciutadana. A més, enguany, la diada cau en dissabte i, com és habitual, el metro funcionarà tota la nit.

En aquest sentit, durant la diada les múltiples activitats que hi ha previstes provocaran una ocupació de la via pública, sobretot a l’entorn de la plaça Catalunya i la Rambla, que afectarà la circulació d’algunes línies de bus de TMB en aquesta zona. Els autobusos V13, 59 i 66 i altres línies del centre poden patir alteracions en el seu servei al llarg de tot el dia, en forma de desviaments o limitacions de recorregut. És per aquesta raó que TMB recomana el metro especialment en aquells desplaçaments al centre de la ciutat.

Per a més informació de les alteracions i recomanacions de transport públic es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

10è Concurs de Relats Curts Online de TMB
Precisament entre les accions que TMB organitza amb la seva habitual voluntat de participació en les activitats ciutadanes, enguany cal destacar l’organització del 10è Concurs de Relats Curts Online, una fórmula original i participativa perquè els ciutadans s’exercitin en l’escriptura i la lectura.

En aquesta desena edició del concurs, que està obert a tothom fins al proper 17 de maig, els participants poden triar entre quatre categories: Relat Lliure, Sant Jordi Tweet, Insta Relat i Diàleg Whatsapp.

La iniciativa es fa amb la col·laboració del Grupo Planeta i el Grup 62, a través dels segells editorials Booket i La Butxaca, i de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. Com en l’anterior edició, també s’hi suma Nubico, i enguany també el Grec Festival de Barcelona.

Els guanyadors s’emportaran e-books amb tarifa plana de llibres electrònics de Nubico, inscripcions i descomptes als cursos d’escriptura que organitza l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, tauletes tàctils, invitacions per veure l’obra de teatre que obrirà el Grec Festival 2016, així com altres premis relacionats amb la literatura.