FGC posa en marxa una setmana dedicada a les Montserrats

FGC2G· Del 18 al 29 d’abril, totes les nenes i dones que es diuen Montserrat gaudiran, juntament amb un acompanyant, de dos bitllets d’anada i tornada per al Cremallera de Montserrat i dues entrades per a l’espai Audiovisual.
· Per poder aprofitar aquests avantatges serà necessari presentar el carnet del Club de les Montserrats.

Amb motiu de la celebració de la festa de la Mare de Déu de Montserrat el proper 27 d’abril, el Grup FGC, entitat que gestiona el Cremallera i els funiculars de Sant Joan i de la Santa Cova, a cavall de les comarques del Bages, l’Anoia i el Baix Llobregat, vol obsequiar totes les nenes i dones que portin el nom de la patrona de Catalunya.

Durant tota una setmana, del 18 al 29 d’abril, les nenes i dones que es diguin Montserrat, juntament amb un acompanyant, rebran gratuïtament dos bitllets per al Cremallera de Montserrat, dues entrades per a l’espai Audiovisual i un bitllet per al Cremallera de Vall de Núria.

Per tal d’aconseguir els bitllets gratuïts, hauran de presentar el carnet del Club de les Montserrats a les taquilles del Cremallera. Les Montserrats que no tinguin el carnet, podran omplir el full de sol·licitud per fer-se sòcies i se’ls donarà igualment els bitllets. Finalment, per obtenir les entrades per a l’espai Audiovisual, hauran de dirigir-s’hi físicament.

Els avantatges
El recorregut del Cremallera comença a l’estació de Monistrol de Montserrat. Durant el trajecte es pot gaudir d’espectaculars vistes de la muntanya i la vall fins a arribar a l’última estació, situada sota la plaça de la Creu, al centre del recinte del Santuari, que ofereix una magnífica panoràmica. Un cop s’arriba a Montserrat es pot gaudir de tota mena d’activitats com, per exemple, accedir al seu espai Audiovisual: un recorregut virtual per descobrir l’interior del monestir benedictí.

El Cremallera de Vall de Núria, per la seva banda, és l’únic mitjà per accedir a la vall. Amb un caràcter singular, el tren cremallera recorre 12,5 quilòmetres i supera un desnivell de més de 1.000 metres. Els viatgers, des del primer moment, poden gaudir d’un paisatge de gran bellesa i espectacularitat.

Des de sempre, el Grup FGC ha volgut tenir un detall amb les persones que reben els noms dels seus destins, com també és el cas de Vall de Núria, on Núries i Gils (el sant dels pastors) poden gaudir durant tot l’any de descomptes i gratuïtat del Cremallera.
Barcelona, 18 d’abril de 2016