El Club Ferroviari de Terrassa, ens comunica el robatori de la locomotora Köff de 5 polzades.

terrassaBenvolguts amics :

Us trameto la següent informació amb caràcter d’urgència.

Aquest matí, a l’hora de plegar, entre 2/4 de 2 i les 2 de migdia, han robat del dipòsit de locomotores del nostre circuit de Vallparadís la locomotora Köff d’un dels nostres socis.

Ningú ha vist res ni ha notat res sospitós. Però qui hagi sigut, (a pogut ser una sola persona, doncs es una locomotora força petita ) ha sigut molt ràpid.

Aquest mateix matí ha circulat pel nostre circuit, i pot ser que algú l’hagi vist i hagi esperat el moment propici per endur?se?la.

Es evident que un material d’aquest tipus no pot circular enlloc més que en un circuit de 5 polzades, i es una peça única, doncs s’ha fet de manera totalment artesanal. No n’hi ha cap altre com aquesta.

Esteu alerta, els que teniu circuit de Vapor Viu per si la veieu.

Aquest mail s’ha fet arribar a la Federació Catalana, a les Associacions d’Amics del F.C., als circuits de Vapor Viu, i també s’ha penjat al Twitter, Facebook i d’altres xarxes socials. Els Mossos d’Esquadra també tenen aquesta informació, doncs s’ha presentat la corresponent denuncia.

Feu d’aquest correu la màxima difusió possible per evitar que aquesta locomotora arribi a males mans i torni el més aviat possible al nostre circuit.

Gràcies per la vostra atenció.

El secretari : Albert Carretero

17 d’abril de 2016

Loco Köff 5 p. Terrassa 02

Estimados amigos:

Os remito la siguiente información con carácter de urgencia.

Esta mañana, a la hora de plegar, entre la 1:30 y las 2 de la tarde, han robado del depósito de locomotoras de nuestro circuito de Vallparadís la locomotora Köff de uno de nuestros socios.

Nadie ha visto nada ni ha notado nada sospechoso. Pero quien haya sido, (a podido ser una sola persona, pues es una locomotora pequeña) ha sido muy rápido.

Esta misma mañana ha circulado por nuestro circuito, y puede que alguien lo haya visto y haya esperado el momento propicio para llevársela.

Es evidente que un material de este tipo no puede circular en otro lugar que en un circuito de 5 pulgadas, y es una pieza única, pues se ha hecho de manera totalmente artesanal. No hay otra como esta.

Estar alerta, los que tenéis circuito de Vapor Vivo por si la veis.

Este mail se ha hecho llegar a la Federación Catalana, a las Asociaciones de Amigos del F.C., los circuitos de Vapor Vivo, y también se ha colgado en Twitter, Facebook y otras redes sociales. Los Mossos también tienen esta información, pues se ha presentado la correspondiente denuncia.

Haga de este correo la máxima difusión posible para evitar que esta locomotora llegue a malas manos y vuelva lo antes posible a nuestro circuito.

Gracias por vuestra atención.

El secretario:

Albert Carretero

17 de abril de 2016