Renfe-SNCF en Cooperación participa al projecte Imagine Express 2016

renfe012Coincidint amb el GSMA Mobile World Congress
• Avui, 36 participants dissenyaran i desenvoluparan aplicacions mòbils a bord d’un tren d’alta velocitat Barcelona – Paris.
• Dues freqüències diàries connecten la Ciutat Comtal i Paris en poc més de 6 hores.

Barcelona, 19 de febrer de 2016
Avui ha iniciat el seu viatge entre Barcelona i Paris l’equip de la tercera edició de l’Imagine Express. Per tercer any consecutiu, Renfe-SNCF en Cooperación participa en el projecte Imagine Express. Aquesta col•laboració, integrada en el Mobile World Congress 2016, es posa en marxa avui fins el proper dilluns 22 de febrer i consisteix en un projecte on 36 emprenedors escollits per concursos de talent crearan fins a 12 aplicacions mòbils durant un viatge en tren d’Alta Velocitat entre Barcelona i París.

Aquest projecte s’inicia en un tren de Renfe-SNCF en Cooperación fent el trajecte Barcelona-París. Avui a la tarda, els 36 participants (12 creatius + 12 enginyers informàtics software + 12 experts en desenvolupament de negoci) han sortit de Barcelona a les 13.20 en un tren internacional amb destinació a París. Durant el viatge, els participants s’organitzaran en 12 equips de 3 persones per tal de desenvolupar aplicacions mòbils en un dels quatre sectors estratègics proposats (Finances, Salut i Esport, Aigua o Innovació Social).
Un cop a Paris, els participants marxaran a Londres per presentar els projectes davant d’inversors, que triaran el millor projecte de cada categoria, per finalment presentar-ho el dilluns 22 de febrer a Barcelona en el marc del Mobile World Congress

Renfe-SNCF en Cooperación tornen a participar en un projecte per portar el món de l’emprenedoria d’alt d’un tren. El tren és el mitja de transport més sostenible i un entorn ideal per la creativitat i per a treballar durant tot el trajecte.

Servei internacional Alta Velocitat a França
Renfe-SNCF en Cooperación ofereix diàriament 4 connexions per sentit amb França. Dos d’aquestes freqüències són a París, una Marsella i una altra a Lyon. A partir del proper 3 d’abril Renfe-SNCF en Cooperación posa en marxa una freqüència entre Barcelona i Toulouse. Les freqüències a Paris es reforcen fins a 3 freqüències per sentit en primavera i quatre en els mesos d’estiu.

A més de les connexions a la capital francesa, Renfe-SNCF en cooperación ofereix diàriament cinc freqüències amb França en Alta Velocitat que enllacen Catalunya amb les ciutats de Perpinyà, Narbona, Beziers, Carcasona, Toulouse Nimes, Avinyó, Aix en Provence, Marsella, Valence i Lyon, aconseguint configurar així una xarxa amb 64 connexions .
Consulta els horaris i itineraris a renfe.com i compra directament el teu bitllet per viatjar en tren a França aquesta primavera.