Territori i Sostenibilitat licita les obres d’adaptació de l’estació del Putxet d’FGC

TerritoriSostenibilitatAmb aquesta i la de Sarrià, que està en licitació, el 100% de la xarxa metropolitana de Ferrocarrils de la Generalitat estarà adaptada a persones amb mobilitat reduïda.

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha licitat les obres d’adaptació de l’estació del Putxet de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a persones amb mobilitat reduïda. L’actuació, amb un pressupost d’1,7 milions d’euros, inclourà la instal·lació de 2 ascensors per connectar els nivells de carrer i andanes.

Els treballs consistiran en la modificació de l’edicle existent a la Plaça Joaquim Folguera, ampliant-lo per fer possible la instal·lació d’un ascensor al seu interior. Aquest ascensor connectarà amb el pas existent sobre vies i amb l’andana descendent. L’ascensor de connexió amb l’andana ascendent es col·locarà a l’altre extrem del pas superior.

Actualment, el grau d’adaptació de la xarxa metropolitana d’FGC és del 97%. Només resten pendents les estacions de Sarrià, en licitació des del desembre, i el Putxet, que ara s’ha licitat.