Aturada tècnica del telefèric de Montjuïc per revisió, del 25 de gener al 14 de febrer

TMB0122 de gener del 2016
Com a alternativa, TMB recomana la línia 150 de bus, que arriba fins al Castell de Montjuïc des de la plaça d’Espanya

El telefèric de Montjuïc tancarà les seves portes al públic de manera temporal a partir del 25 de gener, durant tres setmanes aproximadament, per portar a terme les tasques anuals obligatòries de revisió i posada a punt de tots els elements de les instal·lacions.

Durant els treballs de revisió del Telefèric, entre Parc de Montjuïc i el Castell, TMB recomana fer servir com a alternativa la línia 150 de bus (Plaça Espanya – Castell de Montjuïc) que funciona tots els dies de la setmana de 7 a 21 hores. El recorregut i les parades de la línia es poden consultar al web de TMB.

L’altre transport per cable de Montjuïc, el Funicular, continua tancat. Des del passat 2 de novembre s’hi estan duent a terme tasques extraordinàries de manteniment que preveu la normativa de transport per cable i també els treballs d’actualització i renovació de la instal·lació i del material mòbil.

Per accedir a la zona del Parc de Montjuïc, els usuaris també poden utilitzar el servei especial d’autobusos alternatiu al Funicular que fa la connexió entre Paral·lel i Miramar i que funciona de 7.30 a 20 hores els dies feiners i de 9 a 20 hores els caps de setmana i dies festius. També la línia 55 (Parc Montjuïc – Pl. Catalana), que els dies feiners circula de 4.55 a 22.40 h, els dissabtes de 5.50 a 22.40 h i els festius de 6.50 a 22.40 hores.

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Més d’1,3 milions de viatges en Telefèric el 2015

El telefèric de Montjuïc va fer el 2015 més d’1,3 milions de viatges i des de la inauguració, el 2007, ja supera els 11 milions. És el mitjà de transport més modern i atractiu per arribar fins a la part alta de la muntanya de Montjuïc, amb les mesures de seguretat més exigents i accessible a tothom.