Servei d’autobusos llançadora a Montjuïc per a La Festa dels Súpers, el 17 i 18 d’octubre

TMB0115 d’octubre del 2015
TMB recomana el servei especial de bus i també la línia regular 150, des de la plaça Espanya, per accedir a l’Anella Olímpica

Amb motiu de la celebració de La Festa dels Súpers 2015 organitzada per Televisió de Catalunya, que tindrà lloc els propers dissabte 17 i diumenge 18 d’octubre a l’Anella Olímpica de Montjuïc, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) posarà en funcionament un servei especial d’autobusos llançadora, de pujada i de baixada, que enllaçarà la plaça Espanya i l’Estadi Olímpic Lluís Companys, lloc on es desenvoluparà la festa.

L’horari de funcionament del servei especial serà dissabte 17 d’octubre, de 9.30 a 19.30 hores, i el diumenge 18 d’octubre, de 9.30 a 18.30 h. En aquest bus especial seran vàlids tots els títols de transport del sistema tarifari integrat i tots els vehicles portaran en el frontal l’indicador “La Festa dels Súpers”.

En el mateix horari també circularà un altre servei de bus llançadora que connectarà l’estació superior del funicular de Montjuïc amb l’Estadi Olímpic. Recordem que el Funicular circula els caps de setmana de 9 a 22 hores i enllaça amb la xarxa de metro a l’estació de Paral·lel (L2 i L3).

També es pot arribar a l’Estadi Olímpic Lluís Companys amb la línia regular d’autobús 150 (Pl. Espanya – Castell de Montjuïc) que circula tots els dies de la setmana, de 7 del matí a 9 de la nit.

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.