Museu del Fc. de Catalunya – Complim 25 anys en plena Festa Major!

MuseuFcCatalunyaEl Museu del Ferrocarril està de festa: el 3 de d’agost fa 25 anys des de la seva obertura. I ja que aquesta efemèride coincideix amb la Festa Major de Vilanova i la Geltrú, les festes agafaran aroma de ferrocarril.

Per felicitar el Museu, els Pabordes 2015 han organitzat concerts, gimcanes i obres de teatre que tindran els trens del Museu com a espectadors i protagonistes de luxe.

Per començar, el dilluns 27, el col·lectiu Compex farà el seu espectacle de música i actuacions Playback a la Nau del Pont grua a partir de les 20.30h. Per altra banda, el dia 31 de juliol de 9.30 a 13.00h, petits i grans podran accedir a les instal·lacions del museu per fer una de les proves de la Gimcana de Festa Major que han organitzat els Pabordes.

I el dia 3 d’agost a les 12.00h, dia de l’aniversari del Museu, es farà la representació de Un conte de Festa Major, a càrrec de Montse Panero. Una obra de teatre per a tota la família que és el primer any que es fa i que podreu veure a la Rotonda del Museu.

A més, a les 20.30h, es farà el Concert del quartet The4men’s, un grup que puja a l’escenari sense instruments i que s’autodefineixen com un “quartet vocal gracioset”. Podeu comprar les entrades per a aquest concert de manera anticipada a la recepció del Museu i a Discos Casa Andreu.

Aquest concert està patrocinat per La Daurada Beach Club, que així felicita els 25 anys del Museu.