AFB. 2015 VACANCES D’ESTIU – VACACIONES DE VERANO – VACANCES D’ÉTÉ

Barcelona - AFB2Es comunica a tots els socis, sòcies i simpatitzants que a partir del pròxim dia 25 Juliol i fins al dia 31 d’Agost tots dos inclosos, les instal·lacions de l’Ateneu de Sant Andreu, seu de la nostra associació, romandran tancades per vacances d’estiu. És per aquest motiu, que des del dissabte 25 de Juliol fins al dilluns dia 30 d’Agost la seu de l’AFB al carrer Abat Odó, 71 2ª planta, no es portarà a terme cap activitat ens aquets locals.

També comuniquem que l’activitat que portem a terme cada primer diumenge de mes en el Mercat Masadas, a la plaça de l’Assemblea de Catalunya,  queda suspesa com en anys anteriors, per vacances d’estiu, el diumenge vinent dia 2 d’agost.

Desitgem a tothom, unes bones vacances i que novament ens podem saludar a partir del mes de setembre, en el que emprendrem novament totes les activitats, en els seus llocs habituals.

La Junta Directiva

´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

Se comunica a todos los socios, miembros y simpatizantes que desde el próximo día 25 de julio y hasta el 31 de agosto, ambos inclusive, las instalaciones del Ateneo de Sant Andreu, sede de nuestra asociación, permanecerán cerradas por vacaciones de verano. Por este motivo,desde el sabado  29 de julio al lunes 31 de agosto, la sede de la AFB en la calle Abad Odo, 71 2º piso, no se realizará ninguna actividad en  estos locales.

También comunicamos que la actividad que llevamos a cabo cada primer domingo de mes, del Mercado Masadas, en la plaza de la Asamblea de Cataluña, , queda suspendida como en años anteriores, por vacaciones de verano el el próximo domingo día 2 de agosto.

Deseamos a todo el mundo, unas buenas vacaciones y que nuevamente nos podemos saludar, a partir del mes de septiembre, en el que emprenderemos nuevamente todas lnuestras actividades, en sus lugares habituales.

La Junta Directiva

´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

Communique à tous les partenaires, membres et sympathisants qui, depuis le 25 juillet et jusqu’au 31 août inclusivement, l’Ateneo de Sant Andreu, nos installations du siège de l’Association, sera fermée pour les vacances d’été. Pour cette raison, du samedi 29 juillet au lundi 31 août, le siège de l’AFB dans la rue Abat  Odó, 71 2e étage, pas de faire toute activité sur ces lieux.

Communiquer également que l’activité que nous réalisons chaque premier dimanche du mois, des marchés Masadas, dans le carré, l’Assemblée de Catalogne est suspendue comme les années précédentes, pour les vacances d’été le dimanche suivant le 2 août.

Le Conseil d’administration