Més de 30.000 persones s’han desplaçat amb Rodalies fins al GP de Motociclisme

Rodalies Catalunya Renfe· Renfe ha ofert 22.000 places addicionals en els trens de Rodalies amb parada a Montmeló
· El número de persones que s’han desplaçat en Rodalies de Catalunya fins a Montmeló ha crescut un 14% més respecte el GP de Motociclisme de l’any anterior

Un total de 30.197 persones han utilitzat els serveis de Rodalies de Catalunya per a desplaçar-se a Montmeló amb motiu de la celebració del Gran Premi de Motociclisme al Circuit de Barcelona-Catalunya. Aquesta xifra representa un increment del 13,8% respecte la celebració del Gran Premi de l’any anterior.
El diumenge s’ha produït la major afluència de viatgers amb un total de 12.914 persones que han utilitzat el tren per a desplaçar-se fins el circuit de Montmeló, la resta de desplaçaments s’han concentrat durant el divendres i el dissabte. Durant les sessions d’entrenament de divendres i dissabte, es van desplaçar unes 17.262 persones, 7.936 i 9.326 el divendres i dissabte respectivament. En total, aquest volum de viatgers ha produït més de 30.197 desplaçaments, amb origen o destinació Montmeló, durant els tres dies esmentats.
Durant el 13 i 14 de juny, Rodalies de Catalunya ha posat a disposición dels clients al voltant de 22.000 places addicionals en els trens de la línia R2 amb parada a Montmeló, amb la circulació de 16 trens especials, 3 trens el dissabte i 13 el diumenge, a la línia R2 de Rodalies de Catalunya (Castelldefels – Granollers Centre).

Per a facilitar la mobilitat dels aficionats, Renfe ha reforçat l’oferta habitual per tal d’assegurat una freqüència mitjana de 15 minuts per sentit a la connexió Montmeló – Barcelona a les hores en què es preveia una major afluència de viatgers. Una vegada finalitzada la cursa de GP Motociclisme de Montmeló i fins a les 19.00 hores, els aficionats han comptat amb una freqüència de pas d’un tren cada 15 minuts des de l’estació de Montmeló fins a Barcelona

La bona acollida del número de clients durant el passat Gran Premi de Motociclisme respon al compromís de Rodalies de Catalunya per fonamentar i facilitar la mobilitat dels ciutadans en transport públic amb motiu de la celebració de grans esdeveniments culturals i esportius.
Barcelona, 15 de juny de 2015