Renfe oferirà 130.000 places per viatjar a Còrdova en trens d’Alta Velocitat

Renfe02Durant aquest mes de maig

· Les places promocionals permetran viatjar entre Catalunya i Còrdova des de 34,55 euros

Barcelona, 4 de maig de 2015 (Renfe).
Renfe oferirà més de 130.000 places per viatjar amb origen o destinació Còrdova en trens AVE i Llarga Distància durant el mes de maig, coincidint amb les festes més representatives de la ciutat. El concurs de les Creus de Maig, el certamen de Patios i la Fèria de Còrdova del 23 al 30 de maig fan d’aquesta ciutat andalusa una de les destinacions més demandades aquest mes.

Renfe ofereix tarifes promocionals en tots els serveis d’AVE i Llarga Distància, amb descompte de fins el 70% sobre la tarifa general, el que significa que es podrà viatjar a Còrdova des de Barcelona a partir de 34,55 euros, des de Camp de Tarragona per 29,95€ i des de Lleida a partir 29,10 euros.

Amb objecte de fer visible l’oferta a la capital cordovesa, Renfe ha dissenyat un banner específic a la seva web renfe.com situat a la home de la pàgina.

A través d’aquest banner, que estarà publicat en la web durant tot el mes de maig, els clients tenen accés a tota la informació sobre les festes que es celebren a Còrdova durant aquest mes, amb enllaços a pàgines de Turisme oficials i tot el detall de les places que es poden trobar per viatjar en tren a Còrdova.

Tota la informació sobre horaris i compra de bitllets a renfe.com, així com al telèfon d’atenció al client i venda 902 320 320.