El festival Ciutat Flamenco 2015 repeteix a l’estació de metro d’Universitat

TMB01Demà a la tarda els usuaris podran assistir a una actuació de música ecològica i de proximitat

Aquest dijous 21 de maig, a les 18 hores, amb motiu de la 22a edició del Ciutat Flamenco, els usuaris del metro podran gaudir d’una actuació en el marc d’aquest festival. L’escenari serà el vestíbul de l’estació d’Universitat (L2) i la protagonista la cantaora i cantant Carmen Doorá, que acompanyada del guitarrista Eduardo Cortés i del percussionista i productor Ángel Dorao, acostarà als usuaris del metro el seu nou projecte Eco.

Amb pinzellades de pop, flamenc, latin, funk o jazz, Eco suposa una proposta musical elegant i de qualitat, compromesa a la vegada amb el medi ambient i amb una forma de vida ètica i sostenible.

Ciutat Flamenco es defineix com un festival de creació, experimentació i exhibició de propostes empíriques, heterodoxes, transgressores i interdisciplinàries en l’àmbit del flamenc contemporani. El festival, organitzat pel Taller de Músics i el Mercat de les Flors, tindrà lloc del 21 al 24 de maig i enguany segueix compromès amb la descoberta del talent i a que aquest es confronti amb un públic a vegades expert però sempre curiós. Propostes més fresques i cuites a l’instant des de la improvisació i en el directe conviuen amb d’altres més elaborades que creuen, debaten, forcen o provoquen però que inevitablement apunten nous camins.

Aquesta activitat forma part de TMB Cultura, el projecte cultural de la Fundació TMB que estableix vincles entre ciutadans i associacions culturals de Barcelona i l’àrea metropolitana per aproximar la cultura a la ciutadania i enriquir l’experiència del viatge en transport públic.

Més informació: www.tmb.cat