Rodalies de Catalunya millora el servei a l’R2 sud per avançar l’arribada a Barcelona

TerritoriSostenibilitatS’avança la sortida del primer tren des de Sant Vicenç de Calders, que a partir del 7 d’abril sortirà a les 5:19h i permetrà arribar a l’estació de Sants a les 6:38h

Rodalies de Catalunya millorarà el servei de primera hora del matí a la línia R2 sud. A partir del dimarts de la setmana vinent, dia 7 d’abril, el primer tren de Sant Vicenç de Calders sortirà a les 5:19h i arribarà a Barcelona-Sants a les 6.38h. D’aquesta manera se satisfà la petició dels ajuntaments de Cunit i Calafell, que havien demanat la possibilitat d’avançar un servei per arribar a Barcelona pels volts de 2/4 de 8 del matí per facilitar la mobilitat laboral dels qui entren a treballar a les 7:00h.

D’aquesta manera, el tren 28264 que actualment surt des de Vilanova i la Geltrú a les 5:38h i arriba a Barcelona Sants a las 6:38h farà sortida a Sant Vicenç de Calders 19 minuts abans, avançant també les sortides des de Calafell, Segur de Calafell, Cunit i Cubelles. (Podeu consultar horaris al pdf adjunt).

El 2 de febrer ja es va posar en funcionament un nou servei a primera hora del matí entre Sant Vicenç de Calders i Vilanova i la Geltrú, que va permetre avançar l’hora de sortida a les estacions de Sant Vicenç de Calders (05.44), Calafell, Segur de Calafell, Cunit i Cubelles per arribar a les 6:54h a Barcelona.

Amb els dos nous serveis, a partir del 7 d’abril hi haurà dues sortides consecutives des de Sant Vicenç de Calders: a les 5:19h i a les 5.44h.