El funicular de Montjuïc reprendrà el servei dimecres vinent, 18 de març

TMB01· La reparació del transport per cable s’ha fet en dues setmanes, un cop va acabar la reconstrucció del mur de contenció de la finca veïna

El servei al funicular de Montjuïc es restablirà a partir de dimecres vinent, 18 de març, una vegada finalitzada l’obra de reconstrucció del mur de contenció en la finca veïna, que es va trencar l’1 d’octubre passat. Aquell trencament accidental va ocasionar un despreniment de terres que envair l’àmbit del Funicular i va cobrir la plataforma de via en un tram a cel obert proper a l’estació de Parc de Montjuïc.

L’obra de reparació del mur l’ha realitzat l’Ajuntament de Barcelona des d’una plataforma muntada sobre la via del Funicular. Un cop finalitzats els treballs, a primers de març, es va alliberar la plataforma de via i va començar la neteja, revisió i reparació de les instal·lacions malmeses pel despreniment, operacions que van culminar la setmana passada amb les proves de circulació i la inspecció oficial preceptiva abans de la posada en funcionament amb passatgers.

El servei recomençarà el dia 18 en l’horari habitual en aquesta època de l’any, de 7.30 del matí a 8 del vespre, i amb la freqüència també habitual de sortides cada 10 minuts. Dimarts 17 serà per tant l’últim dia de funcionament del servei alternatiu d’autobusos habilitat per TMB entre Paral·lel i Parc de Montjuïc.

Més informació: www.tmb.cat