Territori i Sostenibilitat adjudica les obres de millora de l’accessibilitat de l’estació de Peu del Funicular d’FGC

TerritoriSostenibilitatEls treballs consistiran en la construcció d’una passera sobres les vies i la connexió amb ascensor a l’andana descendent.
L’actuació comportarà una inversió de prop de 500.000 euros i es preveu que s’iniciï durant el primer trimestre de 2015

Peu del Funicular
El Departament de Territori i Sostenibilitat, a través de l’empresa pública Infraestructures.cat, ha adjudicat, per un import de 496.000 euros, les obres d’adaptació a persones amb mobilitat reduïda de l’estació de Peu del Funicular de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), ubicada a l’avinguda de Vallvidrera, a l’alçada del carrer del Bosc, de Barcelona. Es preveu que comencin els treballs durant el primer trimestre de 2015, amb un termini d’execució de 6 mesos.

Aquesta actuació inclou la instal·lació de l’ascensor a l’andana descendent (sentit Barcelona) i la connexió d’aquest ascensor amb el vestíbul a través d’una passarel·la sobre les vies, de 15,5 m de longitud i 2 m d’amplada. D’aquesta manera, es completarà l’adaptació d’aquesta estació a persones amb mobilitat reduïda ja que actualment ja existeix un ascensor a l’andana ascendent.

L’estació de Peu del Funicular és una de les 3 estacions pendents d’adaptació de la línia del Vallès d’FGC, juntament amb les de Sarrià i Putxet, actualment en fase de redacció del projecte constructiu.