Rodalies de Catalunya manté la seva oferta durant les Festes de Nadal

RodaliesCatalunya3· El tren és la millor opció per desplaçar-se de forma còmoda, ràpida i segura en aquestes dates
· Només el 24 a la nit i la matinada del 25 es redueix l’oferta per conciliar la vida laboral en una data tant assenyalada

Barcelona, 18 de desembre 2014
Renfe mantindrà la seva oferta a Rodalies de Catalunya durant aquest Nadal, amb l’objectiu de facilitar la mobilitat de les persones que aquestes dates es desplacen principalment per motius familiars i d’oci. Només es reduirà el servei habitual el dia 24 a la nit i la matinada del 25 per conciliar la vida laboral dels treballadors de Renfe en una data tan significada.

La comoditat, rapidesa i fiabilitat del servei de Rodalies converteixen al tren en la millor manera de desplaçar-se durant aquestes dates. La majoria de viatgers es desplacen per motius familiars i d’oci, per això Renfe aposta per mantenir la seva oferta habitual.

Els trens de Renfe disposen d’estacions centrique que comuniquen el nuclis urbans de les poblacions tant de rodalia de Barcelona, com Girona i Tarragona en un temps de viatge molt competitiu. S’evita les entrades en cotxe al centre de les poblacions així com les complicacions a l’hora d’estacionar. A més de la reducció de costos externs que sempre implica la utilització del cotxe privat respecte el transport públic.

Cal recordar la potent oferta de Renfe en bitllets combinats com Port Aventura, Museu del Ferrocarril de Catalunya, Skitren, Freixetren, Museu Egipci, Zoo de Barcelona, entre d’altres, que inclouen el desplaçament en tren i entrades als recintes corresponents.

Tota la informació sobre horaris i serveis es pot trobar a www.rodaliesdecatalunya.cat i al telèfon 900 41 00 41