Horaris especials del metro i els autobusos de TMB la vigília de Nadal

TMB01Com els anys anteriors, dimecres vinent, 24 de desembre, vigília de Nadal, els autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) faran l’última sortida des de les parades d’origen a les 22 hores i el servei de metro finalitzarà a les 23 hores.

El dia de Nadal, el metro obrirà a les 5 del matí i pel fet de ser vigília de festiu, el servei finalitzarà a les 2 de la matinada. El dia de Sant Esteve, 26 de desembre, al ser divendres també hi haurà servei de 5 del matí a 2 de la matinada.

La setmana següent, amb motiu del Cap d’Any, hi haurà servei de metro ininterromput la nit que va del dimecres 31 de desembre al dijous 1 de gener.

D’altra banda, entre els dies 22 de desembre i 5 de gener s’espera una intensificació de la mobilitat al centre de Barcelona i les zones comercials de la ciutat i l’àrea metropolitana. TMB recorda que el metro serà l’opció més recomanable per eludir la congestió en el trànsit de superfície associada a aquestes dates.

El conjunt del dispositiu de TMB per Nadal està explicat en aquesta nota i també a l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.