FGC col·labora en el Màster en Logística i Comerç Internacional de la Universitat Abat Oliba CEU – ILI

FGC2GUniversitat Abat Oliva CEUFerrocarrils de la Generalitat de Catalunya impartirà classes d’estratègia ferroviària, assessorarà l’equip de coordinació i rebrà els alumnes en visites formatives a les instal·lacions d’FGC.

Foto conveni UOC – FGC
El president d’FGC, Enric Ticó; el rector de la Universitat Abat Oliba CEU, Carlos Pérez; i el director de l’associació ILI Logística Internacional, Santiago Bassols, han signat avui un conveni de col·laboració per definir les bases de la seva col·laboració en la impartició del Màster Universitari en Logística i Comerç Internacional de la Universitat Abat Oliba CEU – ILI.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya oferirà classes centrades en la estratègia ferroviària aportant als alumnes el seu coneixement en aquesta àrea. A més, FGC també assessorà l’equip de coordinació del màster en diferents aspectes docents del programa relacionats amb l’estratègia del transport.

El programa del màster també inclou la visita a empreses i institucions referents del sector, amb la qual cosa els alumnes podran visitar les instal·lacions d’FGC dins del marc d’una visita formativa per tal de conèixer la realitat del dia a dia de les activitats que es desenvolupen en el sector.

Amb aquesta iniciativa, Ferrocarrils vincula un cop més la seva activitat amb l’àrea de la formació, tant teòrica com pràctica, per tal de capacitar els futurs professionals en l’àmbit del transport ferroviari i dotar-los dels coneixements necessaris per tal de desenvolupar la seva trajectòria professional.

El Màster Universitari en Logística i Comerç Internacional s’imparteix a la Universitat Abat Oliba CEU amb la col·laboració de l’associació d’empreses i institucions del àmbit de la logística ILI Logística Internacional. L’objectiu principal del màster és formar professionals experts en logística, transport i comerç internacional, perquè siguin capaços de liderar la gestió de les cadenes de subministrament i la seva logística, optimitzar la utilització dels transports minimitzant els terminis, costos i el seu impacte mediambiental, i liderar els projectes d’internacionalització de les seves organitzacions. FGC s’uneix així a les institucions i empreses referents en l’àmbit de la logística que col·laboren amb el programa del màster i que es consolida com a referent en el sector.