El Tren Blanc inicia el servei el 6 de desembre

Rodalies Catalunya01Durant tota la temporada d’hivern i fins el 6 d’abril
· El Tren Blanc reforça els serveis entre Barcelona, La Molina i Puigcerdà durant els caps de setmana i festius
· La línia R3 compta amb 14 nous trens remodelats integralment i adaptats amb espais dissenyats especialment per transportar esquís i bicicletes

A partir del proper 6 de desembre Rodalies de Catalunya torna a posar en servei el Tren Blanc, que uneix Barcelona i La Molina i Puigcerdà. Aquest tren especial de la línia R3 (L’Hospitalet de Llobregat – Puigcerdà per Vic) circularà els caps de setmana i festius i estarà en funcionament des del proper dissabte 6 de desembre i fins el 6 d’abril.

L’objectiu del Tren Blanc és facilitar l’accessibilitat dels viatgers a les pistes d’esquí durant els caps de setmana i festius, i també millorar la comunicació entre Barcelona i la capital de la Cerdanya.

El tren sortirà els dissabtes, diumenges i festius des de Barcelona-Plaça de Catalunya a les 6.13h i arribarà a La Molina a les 08.35 i a Puigcerdà a les 8.53 h. La tornada serà a les 17.32 h de Puigcerdà, passarà per La Molina a les 17.57 h i arribarà a Plaça Catalunya a les 20.29 h.

Aquest tren especial, efectuarà parada també a L’Hospitalet de Llobregat, Granollers-Canovelles, Vic, Ripoll i Ribes de Freser. En aquesta estació, els viatgers també disposen d’enllaç amb el Cremallera per pujar a la Vall de Núria.

La línia R3 de Rodalies de Catalunya compta amb 12 nous trens remodelats de manera integral. Aquests nous combois, disposen d’ un nou disseny més modern, amb nous seients per uns de més confortables. A més, s’han creat, un total de 4 zones per la ubicació de bicicletes i esquís de manera combinada, amb armaris dissenyats específicament per aquest ús, que permeten la correcta sujecció d’aquests elements pels clients que es desplacin a les pistes d’esquí.

Renfe Rodalies Horaris tren Blanc 2014

 

 

 

 

Renfe Rodalies Horaris tren Blanc 2014·2.

Tota la informació sobre horaris a www.rodaliesdecatalunya.cat a estacions de la línia i al telèfon 900 41 00 41

Barcelona, 5 de desembre de 2014