El Festival de Músics al Metro celebra la seva 12a edició

TMB 01· Dissabte, 20 de desembre, l’estació d’Universitat acollirà una nova edició del Festival, que comptarà enguany amb una cinquantena d’actuacions musicals

El proper dissabte, 20 de desembre, tindrà lloc el dotzè Festival de Músics al Metro que organitza la Fundació TMB. L’acte consistirà en un seguit de 50 actuacions musicals que oferiran els integrants de l’Associació de Músics al Carrer i al metro (AMUC). L’escenari serà el vestíbul principal de l’estació d’Universitat de les línies 1 i 2 de metro, i els concerts es realitzaran entre les 12 i les 24 hores.

L’èxit d’aquest Festival, juntament amb la bona marxa de les proves d’idoneïtat que se celebren periòdicament per garantir una bona qualitat musical i donar resposta a l’increment de les sol·licituds per tocar al metro, estan contribuint a posicionar aquest projecte iniciat fa 13 anys, al 2001, com un model de referència dins d’aquest àmbit de programes culturals a nivell internacional i a TMB com a una empresa compromesa amb la difusió de l’art i la cultura.