Durant el mes de desembre, FGC posa en marxa la campanya “Tria el teu regal de Nadal”, amb la qual ofereix regals als usuaris per la compra de targetes T-10.

FGC2GCampanya Nadal FGC
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya posa en marxa aquest Nadal la campanya “Tria el teu regal de Nadal”, del 4 al 31 de desembre, amb la qual oferirà regals als clients que comprin targetes T-10 a les màquines expenedores de les estacions d’FGC.

Aquest any, els usuaris de les T-10 podran aconseguir entrades pel recinte Catalunya en Miniatura i pel Teatre Club Capitol. La campanya també pretén, a més de promocionar l’ús del transport públic, motivar als clients a fer ús dels productes turístics i conèixer les destinacions de muntanya del Grup FGC, amb la qual cosa també es regalaran forfets per visitar les estacions del Grup.

Així, per la compra de targetes T-10 per un import equivalent o superior a 50 € es podrà triar un dels següents regals:

1 forfet de dia per esquiar en una de les estacions del Grup FGC (La Molina, Vall de Núria, Vallter, Espot i Port Ainé)
1 entrada d’adult al parc Catalunya en Miniatura i visita al Bosc Animat
1 entrada per a un espectacle del Teatre Club Capitol

Els rebuts impresos del pagament de la compra de les targetes T-10 s’hauran de bescanviar a la botiga d’FGC ubicada al Triangle de Barcelona, als Centres d’Atenció al Client de Pl. Catalunya i Pl. Espanya, o als agents de les estacions de la línia Barcelona-Vallès (Pl. Catalunya, Provença, Gràcia, Muntaner, Sarrià, Av. Tibidabo, Sant Cugat, Universitat Autònoma, Sant Quirze, Sabadell Estació, Mira-sol, Rubí i Terrassa Rambla) o de la línia Llobregat-Anoia (Pl. Espanya, L’Hospitalet, Cornellà, Sant Boi, Martorell Central, Martorell Enllaç, Manresa Alta i Igualada).

Més informació: www.fgc.cat.