Inauguració de la mostra fotogràfica “Som diferents, som únics” al metro de Diagonal

TMB01Demà dimarts, 4 de novembre, es presenta a l’estació de metro de Diagonal (L5), l’exposició fotogràfica de com s’ha fet el calendari solidari 2015 “Mou-te pels quiets” que ha preparat Nexe Fundació. Aquesta és la primera activitat del mes de novembre dins la campanya solidària dels treballadors de TMB “Mou-te contra les malalties minoritàries” i que aquest mes té com a objectiu fer-les visibles.

Aquest calendari ha comptat amb la col·laboració desinteressada d’alguns personatges famosos com Marc Márquez, Jordi Évole, Toni Albà, Albert Llovera, Albert Adrià, Màrius Serra o Aina Clotet. Durant la inauguració de demà assistiran alguns d’aquests famosos i també els signaran. L’elaboració i venda d’aquest calendari té com a objectiu la recaptació de fons i ajudar al projecte de Nexe Fundació, una escola bressol que es dedica plenament a l’atenció especialitzada de 42 infants amb pluridiscapacitats d’entre 0 i 6 anys.

Somriures per fer-les visibles.

Aquesta exposició es podrà veure durant tot el mes de novembre al passadís d’enllaç de l’estació de metro de Diagonal entre les línies 3 i 5.

L’acte d’inauguració comptarà amb la presència del director general de TMB, Jaume Tintoré, de la presidenta de l’IMD (Institut Municipal de Persones amb Discapacitat), Irma Rognoni, i de la presidenta de Nexe Fundació, Cécile de Visscher.

tota l’informació a: www.tmb.cat