Xavier Trias: “El futur passeig de Sants es convertirà en un espai referent de la ciutat”

AJUNTAMENT DE BARCELONA. INFORMA

L’alcalde visita la nova urbanització del carrer d’Antoni de Capmany fruit de la cobertura de les vies de Sants

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha destacat avui la millora que ha suposat la urbanització del carrer d’Antoni de Capmany, al districte de Sants-Montjuïc i ha assegurat que tot l’espai que s’ha guanyat amb la cobertura de les vies “es convertirà en un espai referent de la ciutat, en un espai públic amable”.

“Tot aquest espai que eren vies, una zona inhòspita, un espai molt dur urbanísticament, l’hem arreglat perquè el puguin gaudir els veïns. Tota aquesta urbanització d’Antoni de Capmany i de la zona del Mercat s’ha fet amb col·laboració estreta amb els veïns i és fruit d’un gran acord.

Trias ha assegurat que un cop finalitzada la urbanització d’Antoni de Capmany ja han començat les obres de la segona fase, d’urbanització de la coberta de les vies del tren, que es convertiran en un gran passeig verd de 700 metres.

“En paral·lel ara comencem el procés participatiu amb veïns i entitats per definir com ha de ser la tercera fase d’aquestes obres, que son les que corresponen a la urbanització de la banda mar, que es faran com la resta del projecte amb la col·laboració de tothom i serà fruit d’un gran acord”.

Més informació: eldigital.bcn.cat