TMB també es mou contra les malalties rares

TMB01· Durant tres mesos es duran a terme diverses accions de sensibilització i conscienciació a les instal·lacions de TMB sobre les malalties minoritàries
· En la campanya hi col·laboren FECAMM i FEDER Catalunya

Un any més, els treballadors a més d’escollir l’acció solidària de l’empresa també han proposat les causes que després han votat
· El periodista Josep Cuní és la imatge promocional de la causa

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha posat una marxa per quart any consecutiu la campanya “Tria la teva causa”, emmarcada dins del Pla Director de Cooperació i Solidaritat, i que va néixer amb la intenció que fossin els treballadors de l’empresa els que decidissin quina havia de ser l’acció social en què la companyia havia de participar. Per a l’any 2014, la causa triada ha estat la lluita contra les malalties minoritàries.

Quarta edició del projecte solidari dels treballadors de TMB

TMB, juntament amb les entitats FECAMM (Federació Catalana de Malalties Minoritàries) i FEDER Catalunya (Federación Española de Enfermedades Raras), ha iniciat la quarta edició del projecte solidari escollit pels treballadors de l’empresa Tria la teva Causa, aquest any sota el lema “Mou-te per les malalties minoritàries”.

Les accions es distribuiran durant el darrer trimestre de l’any i tenen com a objectiu donar la màxima visibilitat a les malalties minoritàries, així com conscienciar de la necessitat d’investigar i de disposar d’atenció i tractaments específics per a les persones que les pateixen, sense obviar el paper, implicació i esforç de les famílies.

En aquest sentit, s’ha pogut comptar amb la col·laboració desinteressada del periodista Josep Cuní com a imatge principal de la campanya. També hem d’agrair la col·laboració de l’actriu Aina Clotet, el cantant del grup Gossos, Natxo Tarrés, la cuinera Carme Ruscalleda, la model Martina Klein i els esportistes Àlex Corretja, Dani Comas i Gemma Mengual.

Més informació al web de TMB.