Servei d’autobusos llançadora a Montjuïc per a la Festa dels Súpers, el 25 i 26 d’octubre

TMB01TMB recomana el servei especial de bus i també la línia regular 150, des de la plaça Espanya, per accedir a l’Anella Olímpica

Amb motiu de la celebració de la Festa dels Súpers 2014 organitzada per Televisió de Catalunya, que tindrà lloc els propers dissabte 25 i diumenge 26 d’octubre a l’Anella Olímpica de Montjuïc, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) posarà en funcionament un servei especial d’autobusos llançadora, de pujada i de baixada, que enllaçarà la plaça Espanya i l’Estadi Olímpic Lluís Companys, lloc on es desenvoluparà la festa.

L’horari de funcionament del servei especial serà dissabte 25 d’octubre, de 9.30 a 19.30 hores, i el diumenge 26 d’octubre, de 9.30 a 18.30 h. En aquest bus especial seran vàlids tots els títols de transport del sistema tarifari integrat i tots els vehicles portaran en el frontal l’indicador “La Festa dels Súpers”.

També es pot arribar a l’Estadi Olímpic Lluís Companys amb la línia regular d’autobús 150 (Pl. Espanya – Castell de Montjuïc) que circula tots els dies de la setmana, de 7 del matí a 9 de la nit.

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció destat del servei del web de TMB.