Renfe recorrerà La Rioja i la Ribera del Duero amb l’itinerari ‘Train & Breakfast Terres del Vi’

Renfe02TrenHotel amb habitacions i bany complet, cafeteria i restaurant
• El nou producte turístic de tres dies sortirà de Barcelona realitzant parades a Valladolid i Haro, per 295 euros

Barcelona, 14 d’octubre de 2014 .
Renfe inicia el proper divendres, 17 d’octubre, el primer viatge programat del ‘Train & Breakfast Terres del Vi’ que sortirà de Barcelona i realitzarà parades a Valladolid i Peñafiel abans d’arribar a Briones i a Haro.
L’oferta turística Train & Breakfast respon al concepte d’un hotel en moviment que, a més dels desplaçaments d’anada i tornada ofereix la pernoctació en una cabina de Gran Classe d’un trenhotel. De la mateixa manera implica, l’esmorzar i per un preu addicional, el viatger tindrà l’opció de realitzar els dinars o els sopars al restaurant del tren, en cas de no estar incloses dins del programa de viatge.
El viatge del Train & Breakfast Terres del Vi tindrà una duració de 3 dies (2 nits). Inclou els desplaçaments en tren, les pernoctacions en cabina de Gran Classe amb bany, servei d’autobús pels desplaçaments, visites a cellers i degustacions de vi. El viatge es pot adquirir per 295 euros a qualsevol dels canals de venda de Renfe així com reservar a través del telèfon 902 555 902.

Un hotel sobre rodes
L’oferta turística Train & Breakfast, que Renfe incorpora a les seves propostes, consisteix en tot un hotel sobre rails que compta amb recepció, cafeteria, restaurant, salons i compartiments Gran Classe, amb un disseny cuidat al detall per crear un ambient especial que garanteix un alt grau de confort. El viatger que opti per les propostes de Train & Breakfast tindrà solucionat, a més del transport, l’allotjament que estarà disponible les 24 hores del dia sense haver de moure l’equipatge durant el temps que s’allargui el viatge.

La composició del TrenHotel Talgo Sèrie 7 compta amb cotxes Gran Classe on cada habitació disposa de bany complet. Les seves modernes cabines, de 4,5 m2 de superfície, són espais funcionals dissenyats per un còmode descans que compta amb dues lliteres abatibles de 200×80 centímetres amb dos matalassos de làtex, seients per a la posició de dia, taules plegables, amplis espais per equipatge, endolls, etc.

El tren també disposa d’un cotxe Cafeteria i dos cotxes Restaurant, amb un disseny moderns y una il·luminació cuidada que creen un atractiu espai de trobada. Un saló dedicat a l’oci completa aquest hotel sobre rails que ens acompanyarà durant el nostre viatge. http://www.renfe.com/trenesturisticos/otros-trenes-train-and-breakfast-TierrasdeVino.html