Engega motors la cinquena edició del Subtravelling, el festival internacional de curtmetratges al metro

TMB01· Entre les novetats hi ha l’estrena d’una categoria de creació de curts de 15 segons que els usuaris podran penjar a Instagram
· L’edició d’aquest any tindrà una secció especial dedicada al 90 aniversari del metro

Ahir, 13 d’octubre, es va posa en marxa la cinquena edició del Subtravelling, el festival internacional de curtmetratges al metro, que organitza la Fundació TMB, emmarcat dins el projecte cultural de Transports Metropolitans de Barcelona. Aquest any, el festival de curts presenta algunes novetats tant pel que fa als premis com a les categories Roda a TMB, que acceptarà curts de 15 segons, o la secció especial Va passar a TMB dedicada al 90è aniversari del metro de Barcelona.

Seccions per als creadors (del 13 d’octubre al 3 de novembre)
La primera fase del Subtravelling s’inicia avui amb la crida a la participació en la categoria per a creadors Roda a TMB, que enguany es divideix en dues modalitats. Una rebrà curts de tres minuts de durada i l’altra vídeos de 15 segons, una de les novetats de l’edició d’enguany. Els curts guanyadors (un per cada categoria) guanyaran un iPad, cortesia de Vodafone. En l’anterior edició s’hi van presentar una seixantena de curts.

Roda a TMB és un concurs de creació ràpida amb convocatòria pública en què poden participar els usuaris de transport públic que presentin un curtmetratge rodat amb un mòbil a les instal·lacions del metro i dels busos de TMB. Els usuaris poden penjar els seus vídeos, a partir d’avui i fins al 3 de novembre, a la pàgina web del festival subtravellingfestival.tmb.cat (els de 3 minuts de durada) i a la xarxa social Instagram (els de 15 segons), que hauran d’anar degudament identificats amb l’etiqueta o “hashtag” #subtravelling2014.

Més informació a: www.tmb.cat