10a. Setmana del tren a Catalunya, actes per el dimarts dia 28 d’octubre de 2014

medallonmini·2Amb motiu del 166 aniversari de la inauguració i la primera circulació de trens, entre Barcelona i Mataró, dos actes es portaran a terme dema dimarts dia 28 d’octubre.

Per un cantó, a la ciutat de Vilanova i la Geltrú, Jornada de Portes Obertes al Museu del Ferrocarril de Catalunya. Al vagó de mercaderies “J” projecció del documental històric de FGC “Companyia General dels Ferrocarrils Catalans” de l’any 1969.

A la ciutat de Barcelona, en l’auditori del Centre Cultural Can Fabra, a les 19 hores, el nostre company Àlex Reyes, donarà una conferencia sobre el “El Gran Metro 90 anys d’Historia ”.
Alex Reyes, es l’autor de la pagina web http://www.granmetro.es/
Es tècnic en circulació i explotació ferroviària.
Cap de circulació i proves en línies d’alta velocitat en construcció

A la sala d’exposicions d’aquest centre cultural, continua l’exposició referent als “90 anys del metro a Barcelona” , fins el dia 2 de novembre

Acte i exposició organitzat per l’AFB – Agrupament Ferroviari de Barcelona, amb el suport del Districte de Sant Andreu – Ajuntament de Barcelona.

La 10 Setmana del tren a Catalunya, es una iniciativa de la Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril i el Museu del Ferrocarril de Catalunya

Tota la informació de la 10 setmana del Tren a Catalunya, la trobareu a les següents pagines:
http://www.fcaf.cat/portal/10a-setmana-del-tren-a-catalunya/
http://museudelferrocarril.org/comenca-la-setmana-del-tren

Actes complementaris de les celebracions del 90 aniversari de la inaguració del Metro de Barcelona, organitzat per TMB:
http://www.tmb.cat/ca/90-anys-metro/-/projecte/90-ACTIVITATS-CONFERENCIES