L’estació de Pl. Catalunya tanca tres dies per realitzar tasques de millora

TerritoriSostenibilitatDes del dia 14 d’agost, a les 20.00 hores, i fins a l’inici del servei del 18 d’agost, l’estació de Pl. Catalunya d’FGC quedarà fora de servei 

L’estació de Provença es convertirà en la d’inici i final de la línia Barcelona-Vallès

Per facilitar el transbordament, els bitllets de Ferrocarrils seran vàlids per fer l’enllaç entre les estacions de Pl. Catalunya i Provença d’FGC amb les de Metro (estacions de Catalunya i Diagonal línia L3)

Durant tres dies l’estació de Pl. Catalunya de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya quedarà tancada al públic per realitzar tasques de millora en la infraestructura. Concretament el servei a l’estació s’interromprà el dijous 14 d’agost, a partir de les 20.00 hores, i fins l’inici del servei del dilluns 18 d’agost. Durant aquests dies l’estació de Provença es convertirà en la d’inici i final del Metro del Vallès. Per arribar fins a l’estació de Pl. Catalunya d’FGC, els clients podran fer transbordament des de l’estació de Metro de Diagonal, de la línia L3 de Metro.

Gràcies a un acord entre FGC i TMB, excepcionalment mentre estigui tancada l’estació de Pl. Catalunya i per facilitar els transbordaments a l’estació de Provença, es permetrà accedir a les estacions de Metro de Catalunya i Diagonal amb els títols propis de Ferrocarrils. Per facilitar l’adquisició de bitllets, FGC mantindrà obert el vestíbul Rambles de l’estació de Pl. Catalunya.

Com és habitual, Ferrocarrils aprofita el descens de la demanda durant el mes d’agost per programar diferents tasques de millora de la infraestructura i minimitzar les afectacions dels clients. Enguany, a l’estació de Pl. Catalunya, els treballs permetran millorar tecnològicament i optimitzar la fiabilitat de diferents elements relacionats amb la circulació.