Transport públic per al concert de David Bisbal al Palau Sant Jordi

TMB01TMB habilitarà el proper dissabte, 5 de juliol, un servei especial d’autobús de baixada entre el recinte i la plaça Espanya.

Amb motiu del concert que oferirà el cantant David Bisbal i que tindrà lloc el proper dissabte, 5 de juliol, a les 21.30 hores, al Palau Sant Jordi, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) habilitarà un servei especial d’autobusos de baixada, a la finalització del concert (a partir de les 23 hores, aproximadament) entre el recinte i la plaça Espanya. El bitllet d’aquest bus especial val 1,50 euros i els vehicles portaran l’indicador de línia “Pl. Espanya – Palau St. Jordi”.

Per tal de pujar al Palau Sant Jordi, TMB recomana utilitzar la línia 150 de bus (Pl. Espanya – Castell de Montjuïc) que prolongarà l’horari mitja hora i reforçarà el servei entre les 19.30 i les 21.30 hores. Com a segona opció, també es pot arribar al Palau Sant Jordi amb el metro (estació de Paral·lel, línies 2 i 3) i enllaçar amb el funicular de Montjuïc, que circula fins a les 22 hores.