Renfe posa en servei un tren AVE especial Figueres–Girona-Barcelona per l’espectacle de Sara Baras al Festival Castell de Peralada

RenfeAVEEl tren circularà la matinada del 9 al 10 d’agost
· Els bitllets del tren especial de tornada es podran adquirir a través del web renfe.com a partir de 16.50 euros
· Renfe col·labora com a patrocinadora de l’edició d’enguany del Festival Castell de Peralada

Barcelona, 30 de juliol de 2014 (Renfe).
Renfe posa en circulació un tren AVE especial Figueres-Girona-Barcelona amb motiu de l’espectacle de Sara Baras al Festival Castell de Peralada.

Per tal de facilitar el desplaçament al Festival Castell de Peralada, la matinada del 9 al 10 d’agost, un cop finalitzat l’espectacle, Renfe posa en servei un tren AVE especial amb sortida de Figueres Vilafant a les 0.45 i amb destinació Girona i Barcelona Sants on arribarà a les 01.45 hores. Els bitllets del tren especial de tornada es podran adquirir a través del web renfe.com a partir de 16.50 euros per trajecte.

A més, els assistents que es desplacin al Festival amb els serveis AVE i Avant per gaudir d’aquest espectacle, disposaran d‘un servei de bus llançadora ofert pel Festival que connectarà el Castell de Peralada amb l’estació de Figueres Vilafant un cop finalitzat l’espectacle.

Renfe col·labora com a patrocinadora en l’edició d’enguany del Festival de Música Castell de Peralada que acollirà a artistes d’alt nivell internacional del món de la dansa, l’òpera, la música o el jazz entre d’altres.

Renfe ofereix diàriament 14 connexions AVE i Avant entre la capital de l’Alt Empordà i Barcelona en un temps de viatge de 53 minuts. Per més informació i compra de bitllets els viatgers poden adreçar-se al web www.renfe.com