Renfe oferirà 20.000 places addicionals als trens de Rodalies amb destinació Canet durant el cap de setmana

Rodalies Catalunya01Amb motiu de la celebració del CanetRock 2014
• El servei facilitarà l’anada durant el dissabte i la tornada des de primera hora del diumenge
• CanetRock torna a celebrar-se després de 35 anys

El proper cap de setmana del 5 i 6 de juliol, Renfe reforça els servei a Canet de Mar de trens de la línia R1 de rodalia de Barcelona amb parada a Canet amb motiu de la celebració del CanetRock 2014. Rodalies de Catalunya incrementarà la seva oferta habitual en aquesta població amb 20.000 places addicionals.

Aquesta oferta extraordinària facilitarà el desplaçament a Canet durant el dissabte i la tornada a primera hora del diumenge. El cap de setmana es perllongarà el recorregut de més de 30 trens que habitualment inicien o finalitzen el seu recorregut a Mataró i realitzaran parades a Arenys de Mar, Caldes d’Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El festival CanetRock torna després de 35 anys amb un festa de la música que durant 14 hores (de 17.30h a 7 del matí) acollirà en el seu escenari a l’aire lliure un cartell amb les propostes més destacades del moment. Les 25.000 persones que vulguin gaudir d’aquest festival podran veure, entre d’altres, a Love of Lesbian, Manel, Els Amics de les Arts, Gossos, Els Pets, Mishima, Txarango, Gerard Quintana & Xarim Aresté, Blaumut, Delafé y las flores azules, Joan Dausà, Caïm Riba o The Pinker Tones.

Per a més informació els clients es poden adreçar als telèfons 900 41 00 41 i 902 320 320, o als web rodaliesdecatalunya.cat i www.renfe.com

Barcelona, 3 de juliol de 2014