FGC promociona un nou bitllet combinat amb l’Ajuntament de Masquefa i el CRARC per visitar el Centre de Recuperació de Fauna Salvatge

30/07/2014
El conveni signat estableix les bases de la col·laboració entre el Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya, l’Ajuntament de Masquefa i FGC per tal de promocionar les activitats, espais i altres productes relacionats amb l’accessibilitat al recinte del CRARC

Signatura conveni CRARC
El president d’FGC, Enric Ticó; l’alcalde de l’Ajuntament de Masquefa, Xavier Boquete i el representant del Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya (CRARC), Joaquim Soler, han signat avui un conveni de col·laboració amb l’objectiu de treballar conjuntament en la promoció de les activitats i espais relacionats amb el Centre de Recuperació de Fauna Salvatge especialitzat en amfibis i rèptils de Masquefa.

En aquest sentit, a partir d’avui es comercialitzarà un nou bitllet combinat amb el nom de “Combinat CRARC Rèptils Masquefa” que inclou un bitllet d’anada i tornada a l’estació de Masquefa des de qualsevol punt de la línia Llobregat-Anoia d’FGC i un tiquet d’accés a les exposicions permanents del CRARC a Masquefa.

Les tarifes dels bitllets combinats, que es poden consultar al web d’FGC www.fgc.cat, seran vàlides per a qualsevol dia de l’any, ja sigui feiner o festiu.

El CRARC és l’únic Centre de Recuperació de Fauna Salvatge especialitzat en amfibis i rèptils de l’Estat. Creat l’any 1992, és una institució dedicada a la rehabilitació de fauna silvestre amb la finalitat de retornar-la al seu hàbitat natural, promoure la recerca científica i l’educació ambiental. El centre se centra en la gestió de rèptils i amfibis autòctons i, tot i que la investigació representa un puntal dins l’organització, la divulgació mediambiental és un dels màxims exponents de l’activitat diària del CRARC.

Tal com s’estableix en el conveni, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya promocionarà el bitllet combinat al seu web corporatiu, a les seves instal·lacions i cedirà els seus suports publicitaris en funció dels objectius del conveni.

Per la seva banda, el CRARC en farà promoció a tots els seus suports de comunicació i recomanarà de manera destacada FGC com a millor opció per arribar al municipi en totes les seves guies, fulletons i espais de promoció turística.
On anem?

El nou bitllet combinat s’inclou dins de la oferta de lleure de l’“On anem?”, un projecte mitjançant el qual Ferrocarrils col·labora amb entitats i ajuntaments de la seva àrea d’influència per tal que els usuaris d’FGC puguin gaudir de l’accés a una variada oferta de centres d’interès turístic i cultural mitjançant els diferents acords amb institucions i operadors de busos del territori, que inclouen el viatge amb FGC i la visita als recintes.

Actualment, FGC promociona bitllets combinats per visitar els recintes del Museu de la Tècnica de Manresa, La Pedrera, el Món Sant Benet, el Parc Prehistòric – Abric Romaní de Capellades, el Museu de la Pell i el Museu del Traginer d’Igualada, el cementiri Nou d’Igualada, el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, el Museu Molí Paperer de Capellades, el recinte de Catalunya en Miniatura i la Colònia Güell.

Més informació: http://www.fgc.cat/cat/onanem.asp.

http://www.crarc-comam.net/