Vaga a França afecta els serveis que enllacen Catalunya amb França

Renfe·SNCFDes del 10 de juny a les 20.00 hores
Una vaga a França afecta els serveis internacionals que enllacen Catalunya amb França
· Els trens Regionals de la línia R11 iniciaran el seu recorregut a Portbou

· Els clients tenen a la seva disposició el telèfon 902 320 320

Barcelona, 12 de juny de 2014.
La convocatòria d’aturada laboral a l’operadora ferroviària SNCF que es perllonga des de les 20.00 hores del 10 de juny, està afectant de la següent manera als serveis que enllacen Catalunya amb França:

Afectació diària fins finalització vaga
– Barcelona (16.20) – Paris (22.28) així com els trens París (7.15) – Barcelona (13.40) prestaran el seu servei habitual
– Serveis Madrid – Barcelona – Marsella i viceversa circularan amb normalitat
– La resta de trens que enllacen amb París, Lyon i Toulousse circularan únicament en el tram Barcelona – Figueres Vilafant.

D’altra banda, durant el període d’aturada laboral a França, els trens Regionals de la línia R11 (Barcelona – Portbou per Girona) inicien i finalitzen a Portbou.

Renfe és completament aliena a aquesta circumstància i lamenta les molèsties que pogués provocar aquesta vaga. D’altra banda, recomana als seus clients la consulta de qualsevol possible incidència a la circulació del seu tren o la resolució de dubtes a l’efecte en el telèfon únic d’atenció i reserves: 902 320 320.

A més, Renfe-SNCF en Cooperación han establert com a mesures de postvenda el reemborsament del 100% del import del bitllet pels clients que desisteixin del seu viatge o canvi de data del viatge sense costos pels viatgers que es decideixin per aquesta opció.