EL TRANSPIRINENC: DE BARCELONA A LA TOR DE QUEROL EN TREN

rodo verd·petitVia Oberta·petitTrenSimAvui dissabte dia 11de maig, es l’últim dia d’aqueta exposició.

A partir de les 17,30 simuladors ferroviaris a càrrec dels companys de TrenSim, fins a les 20 hores que es clausurarà la mateixa.Tant mateix d’aquelles persones que en seu anonimat amb permès la bona evolució d’aquesta exposició

Amb aquesta exposició hem ofert: fotos, objectes ferroviaris, simuladors, xerrades, pel·lícules ferroviàries de les nostre terres i casi totes com protagonistes les locomotores de vapor, i una maqueta modular a escala “N”, representant una part del recorregut de la línea del Transpirinenc, juntament amb altres objectes d’aquesta línea.

Lloc:  Espai Josep Bota, de l’interior del recinte de la Fabra i Coats

Carrer de Sant Adrià, 20 E-08030

 

Transport Públic i serveis:

Renfe Rodalies: Estació de Sant Andreu Comtal (R-02 Nord)

Metro: L-1 (línea vermella) Estació de Sant Andreu, sortida per plaça Orfila.  Autobusos: TMB línees: 11 – 40 – 60 – 73 – 126

Aparcament públic: Vinci, carrer Segre 24 (entrada per plaça Can Fabra)

A estat oberta del 29 d’Abril fins avui dissabte dia l’11 de maig, que tancarà les seves portes a les 20 h. (entrada gratuïta)

Agraïm la vostre assistència que durant aquets dies ens haveu dispensat.

Agraïm a Joan Pallares, la seva participació amb aquesta exposició, per la seva xerrada referent a les vagues ferroviàries durant el segle XX.

Agraïm la col·laboració de l’empresa PARVUS, al realitzar la reproducció de l’estació de Toses, expressament per aquesta exposició.

Tant mateix a totes les persones que en seu anonimat i treball constant, amb permès la bona evolució d’aquesta exposició.