Territori i Sostenibilitat impulsa la construcció d’un nou pas inferior a l’entorn de l’estació d’FGC de Volpelleres

· El Departament licitarà en els propers dies el projecte constructiu que inclourà els detalls de l’actuació  Les obres tindran un pressupost aproximat d’1 MEUR i permetran donar continuïtat al carrer de Víctor Català sota les vies per vianants.

El director general de Transports i Mobilitat, Ricard Font, ha anunciat avui la licitació imminent de la redacció del projecte constructiu corresponent a la construcció d’un nou pas inferior a l’entorn de l’estació d’FGC de Volpelleres.

L’actuació permetrà millorar la mobilitat transversal en aquesta àrea, atès que es donarà continuïtat sota les vies al carrer de Victor Català.

El projecte del nou pas inferior s’adjudicarà a finals de juny previsiblement, amb un termini de redacció d’uns 8 mesos. El document haurà de concretar les particularitats d’aquesta actuació, que comportarà una inversió aproximada d’1 MEUR.

El nou pas inferior, que permetrà el pas de vianants, consistirà en un calaix d’uns 5 metres d’amplada i 2,7 metres d’altura aproximadament.
29 de maig de 2012