Normalització del servei de la línia L7 a partir de dilluns 23 d’abril

El tram entre Pl. Catalunya i Pl. Molina restava interromput des del 16 de gener a conseqüència dels treballs de millora a l’estació de Gràcia d’FGC
A partir de dilluns, dia 23, es restableix la circulació a la línia L7 (Av. Tibidabo) de la línia Barcelona-Vallès d’FGC, un cop completats els treballs de millora i remodelació que el Departament de Territori i Sostenibilitat està executant a l’estació de Gràcia que interrompien el servei entre les estacions de Pl. Catalunya i Pl. Molina des del 16 de gener.

Durant aquest temps s’ha posat a disposició dels clients un seguit de serveis alternatius de transport, amb un reforç d’autobusos urbans, i el transbordament existent a l’estació de Sant Gervasi.

En els mesos en què ha durat el tall, tant el servei substitutori com el sistema de transbordament a Sant Gervasi han funcionat amb normalitat.

Millora de l’estació de Gràcia
La interrupció del servei que ara finalitza ha permès dur a terme els treballs de desplaçament d’una de les vies de l’estació de Gràcia (sentit Av. Tibidabo) i l’ampliació d’una de les andanes.

Les obres en marxa comprenen l’adaptació a persones amb mobilitat reduïda de l’estació, amb la instal·lació de nous ascensors que facilitaran la mobilitat entre els diferents nivells. A més, es millorarà el confort dels usuaris de la línia i es modernitzarà l’arquitectura interior.