El servei del TRAM afectat per la Marató

El proper diumenge, 25 de març, el servei de les dues xarxes del tramvia es veurà afectat per la celebració de la Marató de Barcelona al seu pas per l’avinguda Diagonal.

Entre les 8:15h i les 9:30h ,les tres línies del Trambaix –T1, T2 i T3- finalitzaran el seu recorregut a Zona Universitària, en lloc de fer-ho a Francesc Macià, quedant sense servei 6 parades: Palau Reial,

Pius XII, Maria Cristina, Numància, L’Illa i Francesc Macià. A la xarxa Trambesòs, entre les 8:30h i les 13h, la línia T4 només circularà entre Estació de Sant Adrià i Fòrum mentre que les línies T5 i T6 realitzaran el servei habitual afegint també el tram de Glòries a Ciutadella | Vila Olímpica. Durant aquestes 4 hores i mitja, hi haurà 5 parades sense servei: El Maresme, Selva de Mar, Fluvià, Pere IV i Ca l’Aranyó.

Està previst que el servei del Trambaix es restableixi a partir de les 9:30h i el del Trambesòs, a les 13h quan els organitzadors de la cursa notifiquin al Centre de Control que es pot reprendre el servei tramviari sense riscos per als corredors.
Barcelona, 23 de març de 2012