Afectacions al trànsit a l’avinguda de Josep Tarradellas de Sabadell per obres de reurbanització

De dilluns 26 de març al 2 d’abril es tancarà al trànsit l’avinguda de Josep Tarradellas, entre la plaça d’Espanya i la plaça de la Concòrdia, per obres de reurbanització
Els vehicles disposaran d’un itinerari alternatiu senyalitzat per evitar la zona d’obres

El Departament de Territori i Sostenibilitat treballa des de fa uns mesos en la reurbanització de l’avinguda de Josep Tarradellas de Sabadell per a l’alliberament d’espais en aquesta via, un cop finalitzats els treballs del perllongament de la línia d’FGC que es duien a terme en aquest punt.

En aquest marc, les obres de reurbanització obligaran a partir de dilluns 26 de març i fins al 2 d’abril a tancar al trànsit aquesta via en el tram entre la plaça d’Espanya i la plaça de la Concòrdia, tot i que es permetrà l’accés exclusiu als aparcaments ubicats en la zona afectada.

Per evitar la zona d’obres, se senyalitzaran itineraris recomanats, que discorreran per l’avinguda de la Concòrdia, el carrer de Berenguer el Gran i el carrer de l’alcalde Ribé.

Això permetrà dur a terme l’arranjament d’aquest carrer amb l’objectiu d’alliberar-lo per l’ús públic amb una nova configuració que serà definitiva. Això  inclou l’ampliació de voreres en prop d’1,5 metres cadascuna, amb una calçada amb 3 carrils de pujada i dos de baixada.

Modificació de la configuració de la plaça d’Espanya
Pel que fa a la plaça d’Espanya, a partir del 2 d’abril quedarà alliberada la part de la calçada propera a la banda sud-oest, mentre que s’ocuparà la banda sud-est, per tal de treballar en la configuració definitiva de la vialitat de la plaça, que quedarà implantada partir de finals d’abril.